Buğdaylı İlkokulu

Telefon : 0 276 547 61 23
WEB https://bugdayliilkokulu64.meb.k12.tr
Adres : BUĞDAYLI MAH. BUĞDAYLI SK. BUGDAYLI ILKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO: 620/1 KARAHALLI / UŞAK
VİZYON : Vizyon Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı hazırlayarak;öğrencilerin ilgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda,hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak,ailesinin ve toplumun sağlığı için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak;tüm potansiyellerini hayat için kullanan mutlu,çevreci bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Misyon Ufku geniş,başarılı,sosyal ve kültürel yönden gelişmiş Gelecek vaat eden,demokratik,uygar Diline,kültürüne,bayrağına değer veren ve bu değerleri korumayı ilke edinen Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Yeniliklere açık,21. Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek Laiklik ilkesine bağlı,cumhuriyetine sahip çıkan Irk,dil,din ayrımı gözetmeksizin tüm insanlık için çalışan bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : Derse Başlama:9:00 Bitiş:15:20
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kaloriferli ısınma(kömürlü)
Lojman : Sayısı:1
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklık:64 km İlçe Merkezine Uzaklık:3 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda halk eğitim kursları ve açık hava sporları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :